Publicat pe Lasă un comentariu

Ce este Robo Wunderkind ?

Blocuri de constructie cu un design nou si inedit, functionalitati multiple si multe posibilitati de a invata prin joaca – acesta este noul concept ROBO WUNDERKIND.

Pe langa uimitoarele avantaje pe care le ai alegand acest produs, tu si cel mic veti beneficia de experiente unice invatand si jucandu-va.

Esti gata sa afli mai multe?

Atunci afla ca Robo Wunderkind aduce o noua perspectiva asupra modului in care cei mici invata despre tehnologie si descopera lumea din jurul lor.

Combinand experienta invatarii prin joaca, variabilitatea nesfarsita a combinatiilor, calitatea si inovatia descoperita in componentele de baza ale kitului, aceasta jucarie educativa este o revelatie.

Fiecare kit este acum echipat cu un motoras inteligent ce face posibila deplasarea pe distante precise, dar si intoarcerile.

Pe langa piesele principale ale unui kit educativ, se poate alege si o extensie, care vine ca element de noutate, cu urmatoarele:

DISPLAY LED

Ce este Robo Wunderkind ? - Kituri educationalePiesele acestui kit oferta atat de multe posibilitati pentru dezvoltarea creativitatii copiilor. Adu un pic de emotie in joaca de-a programatorul prin posibilitatea de a folosi, intr-un mod artistic, display-ul de 16×16 al pieselor, in forma de cuburi. Pe langa posibilitatea a afisa imagini, display-ul ofera sansa de a te bucura si de animatii.

ACCELEROMETRU

Ce este Robo Wunderkind ? - Kituri educationaleUn sensor care il va ajuta pe Robo sa se orienteze si sa functioneze mai bine: isi da seama si poate recunoaste fara probleme notiuni precum sus – jos sau dreapta- stanga. Cu ajutorul acestui accelerometru poti masura forta gravitationala, precum un astronaut in spatiu. Daca ti-am strarnit curiozitatea, descopera mai multe despre acest inovator kit si ajuta-i pe cei mici sa devina adevarati programatori, vizitand magazinul nostru online sau citind mai multe, despre acest produs, aici.

Lasă un răspuns