Returnarea produselor

Procedura de retur a produselor achizitionate de pe web site-ul kidtech.ro este in conformitate cu legislatia in vigoare. Potrivit acesteia, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunța la achizitie (preferabil prin e-mail la adresa office@farareteta.ro), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu suportarea cheltuielilor de returnare. Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea acesteia.

Cumparatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Pe aceasta cale va informam asupra faptului ca multe din produsele comercializate de catre societatea noastra sunt expediate in cutii ce contin elemente de identificare a produsului (cum ar fi: descrierea produsului, caracteristicile, codul / lotul produsului, instructiunile de folosire, indicatiile de varsta), acestea indeplinesc si alte functii suplimentare, nefiind considerate „ambalaje” conform Legii nr. 249/2015. Prin urmare, aceste produse vor putea fi returnate doar impreuna cu aceste cutii sau elemente de protectie. Lipsite de posibilitatea de a fi identificate si fara descriere, produsele devin improprii utilizarii si comercializarii ulterioare. Produsele se returneaza fara deteriorari, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, impreuna cu documentatia cu care au fost expediate de la sediul nostru.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la sediul SC FARA RETETA SRL situat in Mun. Falticeni (cod postal 725200), Jud. Suceava, Strada Costica Arteni Nr 31, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia de a returna produsele.

In cazul in care expediati coletul cu o firma de curierat, va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice, accesorii lipsa etc., vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, preferabil prin  metoda de plata transfer bancar sau prin alte metode stabilite ulterior de comun acord.